BIRODI

English Srpski Српски

Online istražvanje o kampanji izbornih lista za izbore za Skupštinu Grada Beograda

Poštovani, Biro za društvena istraživanja sporovodi online istraživanja stavova o kampanji izbornih lista za izbore za Skupštinu Grada Beograda. Želimo da čujemo Vas, Vaše stavove. Rezultati istraživanja će biti objavljeni u nedelju 4.marta u 20h nakon završetka izborne tišine. Hvala Vam na izdvojenom vremenu! BIRODI

1. Koja su po Vama dva prioriteta koje treba da reši buduća gradska vlast u Beogradu (upisati prvo najveći, pa drugi po redu)

2. Od koga očekujete da reši navedene prioritete u Beogradu?

3. Kog političara u Beogradu, od onih koji se kandiduju da vode Beograd, najviše cenite i imate najviše poverenja u njega?

4. Da li ste čuli za sledeće beogradske političare i kako ocenjujete njihov rad školskim ocenama od 1=Nedovoljan do 5=Odličan, 0=Ne zna, nije čuo za političara

5. Za koga ćete glasati na predstojećim beogradskim izborima 4. marta?

6. Molim Vas da školskim ocenama (1=neodovoljan, 3=dobar, 5=odličan) ocenite sledeće učesnike izbornog procesa iz ugla fer i poštenih izbora, a prema mišljenju koje ste stekli prema njima u toku kampanje?

7. Molim Vas da ocenite:

8. Prema Vašoj proceni, generalno, da li svi kandidati i liste u izbornoj kampanji imaju ravnopravne uslove da prezentuju svoj program i ideje građanima Beograda?

9. Na koji način ste se informisali o aktivnostima izbornih lista u kampanji za beogradske izbore?

10. Pol?

11. Starost

12. Radni status

13. Gde živite?

14. Tip naselja